🌐 SPAR OP TIL 30% ◦ AUTOMATISK MÆNGDERABAT PÅ LAMPER💡

FAQ - EcoFlow produkter

Hvad er en portabel power station?

EcoFlow power stationer er batteridrevne generatorer, som kan holde dit elektroniske udstyr opladet og kalr til brug uanset hvor du er. Power stationerne kan bruges både på camping, på farten og derhjemme som supplerende løsning. Med en power station har du altid strøm lige ved hånden uden larm, røg eller andet besvær, som f.eks. fra en traditionel gas generator.

Hvilke enheder kan en power station holde kørende?

EcoFlow DELTA portable power stationer er designet til at være en backup løsning til hjemmet. Man kan f.eks. holde et 60W mini køleskab kørende i op til 33 timer med EcoFlow DELTA.

Her kan du se en oversigt over køretid for de forskellige enheder: Køretid for EcoFlow

Er power stationer sikre at bruge?

EcoFlow portable power stationer er rene, stille, kan bruges indendørs og kræver ingen vedligeholdelse. For ekstra sikkerhed leveres alle EcoFlow portable power stationer et unikt batteristyresystem, som regulerer volt, temperatur og strøm. Dette giver dig et pålideligt og sikkert batteri, som holder i mange år.

 

Er power stationer en god investering?

Både som en løsning på strømafbrydelser og nødløsning til hjemmet, til udendørsaktiviteter og strøm på farten er EcoFlow portable power stationer den bedste løsning, hvis du gerne vil have pålidelig strøm med blot et tryk på en knap. Vores batteridrevne generatorer kører med genopfyldelig energi og anvender brancheførende teknologi, som giver dig strøm lige ved hånden. Hvis du er på udkig efter en ren, pålidelig og progressiv strømløsning, så er de portable power stationer lige noget for dig.